Firma noastra de webdesign Arad este specializata in realizarea de pagini web si creare site web.

Site de prezentare reprezinta imaginea firmei dvs. pentru a atrage vizitatori si eventuali clienti, indiferent de marimea ei.

creare site

Pentru crearea unui site web trebuie urmate etapele urmatoarele :

1. Primul pas important este consultarea Seo pentru stabilirea cuvintelor cheie si studierea concurentei

2. Dupa ce s-au stabilit cuvintele cheie urmeaza alegerea unui domeniu web si a pachetelor de gazduire. Alegerea pachetului de gazduire pentru un website trebuie facut cu atentie asupra spatiului pe disc, traficul lunar inclus (latimea de banda) si pretul .

3. Designul. Pentru partea de web design folosim imaginile oferite de Dvs. sau imagini cumparate de pe site-urile de specialitate.  Dupa stabilirea layout-ului se trece la urmatoarea etapa, realizarea si instalarea platformei CMS-ului.

4. Site-uri PHP + baze de date MySQL. Site-urile create in limbajul de programare PHP contin o platforma de administrare a paginilor,continutului, fotografiilor sau a produselor din site web. Modul de administrare se realizeaz CMSContent Management System, modul de administrare site.

Cea mai populara platforma de creare site-uri este WordPress folosita de aproximativ 70 000 de site-uri web atat pagini de prezentare cat si bloguri, site-uri e-commerce sau portaluri. Noi oferim un training in care puteti observa cat de simplu este de administrat un site de comert electronic sau un site de prezentare.

5. Unul din pasii importanti este cel de optimizare si promovare pentru motoarele de cautare. Pentru ca Google sa inteleaga cuvintele care fac parte din site trebuie Optimizate  titlurile de pagini si de text, metatag-urile description,  keywords si tag-ul Alt pentru imagini.

0
Connecting
Please wait...
Send a message

Sorry, we aren't online at the moment. Leave a message.

Your name
* Email
* Describe your issue
Login now

Need more help? Save time by starting your support request online.

Your name
* Email
* Describe your issue
We're online!
Feedback

Help us help you better! Feel free to leave us any additional feedback.

How do you rate our support?